Recenzii de la cititori

„Dragă Nina, am amânat să citesc cartea până când mi s-a mai eliberat programul. Și bine am făcut, că nu am mai putut-o lăsa din mână. Am terminat-o în două zile. Povestea e captivantă, iar Gândurile dintre rânduri îți trădează sensibilitatea și finețea sufletească. Dacă aș fi citit cartea înainte de 2020, n-aș fi priceput în ruptul capului cum ai avut puterea (sau slăbiciunea) să rămâi atâta timp într-o relație otrăvitoare. Poate n-aș fi înțeles cum de n-ai luat-o razna, că era atât de ușor s-o faci ... Dar știind ce știu acum și fiind omul care sunt acum, găsesc în povestea ta semnificații profunde și tulburătoare. Și rezonez cu ce ai scris/trăit, chiar dacă poveștile noastre sunt foarte diferite. Nina, erai datoare să scrii cartea asta. E de-a dreptul un curs - din care ai atâtea de aflat, de înțeles, de prelucrat la tine însuți. O pledoarie pentru iubirea de sine, pentru credința în Iubire, pentru neuitarea visurilor și pentru puterea de a renaște din rămășițele unui suflet sfârtecat de lupta cu el însuși. E remarcabil (dar nu neobișnuit) că ai reușit să te aduni din mii de cioburi. Ești un alchimist care și-a transformat suferința în aur. Ești o Învingătoare. Și mai mult decât atât, o Vindecătoare de suflete.”
Alina Ștefan
„Acesta este cadoul meu de mărțișor: „Războiul sufletului", prezintă povestea de viață a unui suflet frumos care a ieșit din întuneric, fiind ghidat de acea scânteie interioară, poveste care poate fi și despre mine, despre tine, despre oricine. Este despre puterea de a te ridica atunci când ai pierdut tot, de a afla cine ești tu cu adevărat, de a te reinventa și bineînțeles despre evoluție. Am găsit așa de multe mesaje în carte și lectii de viață, care te fac să-ți schimbi perspectiva asupra a ceea ce crezi tu că știi, iar mesajul de pe prima pagină scris de Nina, pentru mine a fost fix ce a trebuit: Trăiește-ti visul! Cartea a ajuns la mine aparent întâmplător dar fix în momentul în care am avut nevoie. Mulțumesc! ”
Claudia Cernea
„Citesc încă, la cartea ta, draga mea Nina. Mai am puțin și o voi termina....dar nu vreau să o termin și gata. Cartea ta e plină de reflecții și cugetări; sincer o voi purta mult timp în suflet, ca pe ceva foarte drag. O recomand cu caldură tuturor, în special oamenilor care știu să prețuiască și să iubească VIAȚA! Te-ai adunat din zeci, sute și mii de bucățele, de DURERE și ai clădit un OM frumos, plin de iubire și înțelepciune. Ai ajuns ,,Lumină" , pentru că ai luptat cu întunericul, ți-ai ajuns ,,Visul", pentru că ai luptat să atingi cerul. Ai învățat singură să zbori. Esti minunată, micuță scriitoare!”
Elena Simion
„Frumoase și sincere cuvinte, izvorâte direct din suflet. Tu ai avut zâmbetul (pe care îl ai și acum, l-am remarcat din prima clipă) dar altceva era în adâncuri. Eu mi l-am pierdut cândva.... Sper să reușesc să îmi fac sufletul să zâmbească și să revărs acest zambet către toți. Și mai ales către mine. Îmi plac enorm oamenii care zâmbesc din suflet, poate din cauza acestei lipse... ”
Cornel Militaru
„Bună Nina! Nu te cunosc, dar prin intermediul internetului am rezonat cu tine, cu tot ce scrii și cred că ești o persoană minunată. Ți-am cumpărat cartea pe care ți-am savurat-o de la prima pagină până la ultima pe nerăsuflate. Pot să-ți spun fără să te cunosc, că ești un om frumos. Să nu te oprești din scris. Cu drag, o admiratoare. ”
Mirela Boncea
„Am început să citesc cartea, efectiv îmi umple toate rănile! ”
Grațiela Pană
„Am început să o citesc, cu fiecare pagină mă plimb cu sufletul prin copilăria mea! La mulți ani femeie minunată! Îți mulțumesc că ești!”
Dora Giurgiu
„Felicitări Nina, eu am așteptat să primesc cartea, am citit primul capitol și sunt captivată! Atât de mult mi-a plăcut, încât am făcut-o cadou la alte două prietene și abia aștept să continui. Sunt onorată să te cunosc, să fac parte din realitatea ta și tu din a mea. Succes și să ne revedem cu bucurie! ”
Cristina Stanciu Zumer
„Draga mea, felicitări pentru ceea ce ești acum! Eu cu greu reșesc să citesc ceea ce ai trăit tu în copilărie și adolescență. Dar se zice că ceea ce nu te omoară, te întărește. Și iată că, făcând alegeri potrivite, ai depășit cu succes acele momente. Mă bucur mult pentru tine și îți mulțumesc că ai ales să pui toate acele trăiri într-o carte!”
Haria Ana
„Felicitări pentru carte! „Războiul sufletului” sigur mai salvează și alte suflete, nu numai pe al tău. Fiecare avem încuiate într-o cameră îndepărtată din suflet, amintiri care ne-au durut și de care nu mai vrem să pomenim vreodată! Și totuși trebuie să le vindecăm pentru a găsi pacea interioară. Îți sunt recunoscătoare pentru tot efortul depus ca eu acum să pot citi cartea cu amintirile tale... unele triste, aproape greu de citit, dar de trăit... până la adolescență. Te admir pentru curajul și tăria de a-ți urma visul! ”
Ana Cornelia Ecaterina
„Frumusețea din sufletul tău se vede și mai ales se simte în cuvintele pe care le-ai scris. Felicitări!”
Ioana
„În anumite momente ale vieții, mai mult sau mai puțin plăcute, cuvintele sunt singura alinare și singurul prieten care nu trădează! Într-adevăr: durerea de azi, e puterea de mâine!”
Florina Nedelciu
„Un cadou minunat – o întâlnire cu Nina pe aripile cuvintelor primei sale cărți. O întâlnire cu sufletul meu! Sper să aducă lumină cartea și prietenelor cărora le-am dăruit-o! Eu tot recitesc pasaje din carte care mă fac mai puternică! Mulțumesc! Felicitări pentru talent și curaj! ”
Adriana Văran
„Felicitări pentru curaj și tenacitate, pentru că ai avut curaj să te desprinzi și să zbori! Nu te opri! Deschide-ți aripile tot mai mult! Mult succes în zborul spre înalt!”
Nuți Ivan
„Am ajuns la pagina 103 și recunosc că sunt fascinată, am plâns și am zâmbit... Doamne ce stări îmi dă această carte! ”
Glăvan Cotea Camelia
„Felicitări, Nina! Ești o tipă foarte puternică, îți mulțumesc și eu pentru povestea ta de viață și îți mulțumesc pentru lecțiile pe care le-am învățat din cartea ta. Nu este o simplă carte, ci este o carte din care dacă ești atent înveți să fii puternic. În viața mea n-am citit o carte cu atâta interes și rareori am citit cărți care să mă emoționeze, dar cartea asta a îmbinat toate stările posibile (fericire, tristețe, ură, puterea de a ierta, succesul etc). Mi-am adus aminte de locurile copilăriei, mai exact pe la pietre, pe lângă pădurea din spatele liceului silvic (Botanica), mănăstirea Pasărea, pe alocuri am avut și eu trăiri în copilărie mai neplăcute și probabil și lucrul ăsta m-a atras să văd modul în care tu ai făcut față problemelor familiale. Oricum, țin să te feliciiit, ești o femeie de succes și o tipă care știe să împartă zâmbete, fericire, putere și dreptate. Îți mulțumesc mult!”
Andrei Pîrvan
„Recomand cu mare drag! Am primit cartea și cadoul intitulat ,,Gândul de dimineață”. Am început să lecturez cartea iar din cărticica cu citate nu-mi permit să citesc decât unul singur pe zi, în fiecare dimineață câte unul, din teama de a nu le epuiza pe toate odată. Îl și postez pe profilul meu de Facebook, ca să împărtășesc aceste frumoase citate și cu prietenii mei.... Mulțumesc din suflet Nina Ștefan, autoarea acestei cărți și acestor citate care sunt adevărate motto-uri extraordinare..... sunt foarte fericită și încântată de achiziția făcută la așa un preț simbolic aș putea spune eu... Felicitări și succes muuult pe mai departe în cariera literară !”
Valeria Popescu
„Nu îmi vine să cred cât de mult ma regăsesc! Nu am terminat încă de citit, dar ador fiecare pagină din carte și sunt tare curioasă ce urmează. Am luat cartea cu mine la munte, am profitat de priveliștea superbă de la balcon și m-am răsfățat citind din această carte. Într-adevăr mă regăsesc. Coincidență sau nu, 28 de ani fac anul acesta și simt că aveam mare nevoie de această „învățătură”. Mulțumesc că ai ales sa împărtășești cu noi gândurile și situațiile reale prin care majoritatea trecem într-un anumit moment al vieții.”
Paula Pau
„Dragă Nina, Am promis că îți voi trimite un „mic” feedback despre cartea ta și astăzi a venit momentul să o fac, pentru că tocmai ce am terminat-o de citit, după 3 zile în care m-ai purtat prin toate stările posibile. Mă bucur că am reușit să o citesc chiar acum în timpul Postului Paștelui, când avem cea mai mare nevoie să ne redescoperim liniștea sufletească și întradevăr iar mi-ai atins sufletul. Pot spune încă de la început că în momentul în care am comandat-o, mă așteptam să fie o „altă” carte de dezvoltare personală și atât. Dar după ce am parcurs-o, mi-am dat seama că avea să fie mai mult de atât, și anume o viață dezbrăcată de secrete, plină de învățături, sau mai bine zis, ți-ai pus sufletul și trupul plin de cicatrici pe tavă și ni le-ai dat nouă. Se vede că ai un talent înnăscut de a scrie și transmiți emoție cu fiecare cuvânt pe care îl așterni pe pagină. Pe de altă parte, îmi pare rău să văd că există atâtea destine chinuite, dar al tău le întrece pe toate. Și eu care credeam că eu am probleme, dar vorba aceea, cu „se poate și mai rău”, mă duce cu gândul că de fapt eu am avut și am tot ce-mi trebuie. Inițial, când am văzut coperta cărții pe site, fără să mă uit atent la ea, am văzut de fapt imaginea unei păsări Pheonix în loc de fata „rebelă" cu părul roșcat și mi-am dat seama după ce am terminat cartea de citit, că de fapt era o proiecție a ceea ce ai fost, ce ești și ce vei fi, adică acea persoană care are puterea să renască din propria cenușă și să se ridice de fiecare dată când a căzut. Ca să mai destind puțin atmosfera, coincidență sau nu, dar când am citit despre copilăria ta, mi-am dat seama că unele aventuri le-am descoperit și în cufărul meu cu amintiri, și anume înțepătura din picior, doar că la mine a fost cu un ciob de sticlă, tot cam pe la vârsta ta îmi rupeam mâna dreaptă și la 12 ani mă operam de apendicită. Doar că toate astea se întâmplau într-un univers paralel cu vreo 5 ani înainte. Lăsând gluma la o parte, m-a impresionat profund dedicarea, afecțiunea și iubirea ta față de copii și visul tău din tinerețe de a avea grijă de ei, iar când am ajuns la finalul cărții și am citit că ai avut probleme care ar putea să te impiedice să devii mamă, m-a intristat. Te gândești cum e viața asta uneori, sunt femei care se nasc mame și nu pot avea copii și femei care au copii, dar nu sunt mame. La fel de mult mi-a plăcut și conversația ta cu Dumnezeu care este de-a dreptul „divină” și mă bucur că în final te-ai regăsit pe tine, iar credința te-a vindecat și fiecare obstacol a fost pentru tine de fapt o lecție din care ai avut ceva de învățat. Așadar, noi „muritorii” de rând, am extras din acest minunat roman, toată seva cu care ne puteam hrăni sufletul. Îți doresc tot binele din lume și m-aș bucura să aud că te-ai împlinit din toate punctele de vedere, pentru că ești o femeie care merită cu adevărat să fie fericită. Dar cum cuvintele sunt de prisos, nu pot decât să-ți spun că îți mulțumesc pentru că EȘTI.”
Dumitru Cătălin Chioșcoman
„Nu știu de ce, dar de fiecare data când citesc cartea ta îmi dau lacrimile, e ca o spălare a sufletului și a ochilor în același timp. M-a fascinat nu doar dorința și voința ta de a te schimba, ca să nu zic de a ieși din starea în care erai, dar ce a fost fascinant este să descopăr credință. Un gând frumos, ca de obicei și o îmbrățișare de la Milano! Pe măsură ce înaintez în citire, sunt din ce în ce mai convins că povestea ta, Nina, este o dovadă vie a faptului că dacă vrem cu adevărat ceva, putem. Nimic nu este imposibil, poate doar că pentru unii dintre noi, imposibilul durează puțin mai mult. Cartea ta nu este un război, este o victorie a convingerii că poți să-ți schimbi viața și să o trăiești cu bucurie și fericire în suflet, zi de zi! „Războiul sufletului” ne arată că cel mai intim act pe care putem să-l facem cu lumea, nu este nuditatea trupească în care ne dăm jos hainele, ci nuditatea sufletului în care ne deschidem sufletul celorlalți, arătându-ne vulnerabilitățile, care de fapt, sunt punctele noastre de forță! ”
Nicolae Florea
„Aseară am terminat de citit cartea. A fost uimitoare. A avut de toate. A avut tristețe, durere, umor, furie, iubire. M-a trecut prin toate stările și emoțiile. De la râs la plâns în câteva momente. Aveam mare nevoie de o astfel de minune. M-am îndrăgostit de aceasta. Am învățat o grămadă de lucruri și de lecții valoroase, care știu că mă vor ajuta foarte mult în schimbarea mea. Această capodoperă chiar îți poate schimba viața. Este o adevărată comoară și îți devine pe rând, profesoară, doctoriță, psiholog/psihoterapeut, mamă, soră și prietenă. Aceasta face parte din inima mea și din sufletul meu. Pentru mine este ca și copilul meu. Abia aștept să apară și alte cărți. Felicitări pentru această bucată de aur pe care ați creat-o. Mi-a ajuns la suflet și acolo va rămâne o eternitate. Mult succes pe mai departe. Mulțumesc frumos pentru bucuria enormă ce ați reușit să mi-o faceți cu această carte minunată. Ați devenit favorita mea.”
Andreea Florentina
„Ești minunată, femeie! Dai atâtea sensuri cuvintelor, ești profundă, ești.. perfectă! M-ai atins până în adâncul sufletului cu „războiul sufletului”, am redeschis răni pe care le credeam vindecate, mi-am dat seama că ce am trăit eu nu a fost rău, a fost nimic pe lângă povestea ta. Au curs lacrimi, am vindecat răni, m-am încărcat cu energie și putere cât sa îmi ajungă viața asta și să îmi dau seama că EU POT! Pentru asta TE IUBESC! MULȚUMESC pentru toate lecțiile din carte.”
Anda Dima
„O carte de excepție. Vei descoperi că puterea creatorului Divin este în tine, omule. Noi ca oameni creați de Dumnezeu, avem o părticică din el în noi, fiind co-creatorii propriei realități. Recomand cu drag această carte, felicitări autoarei! „
Maria Moga
„Azi am primit cartea. O bucurie imensă, abia aștept să o citesc. De când am văzut prima postare, citind rândurile, am început să plâng instantaneu. Parcă eram eu și mi-am zis: „Da, îmi doresc această carte”. Parcă și titlul mi se potrivește pentru că în sufletul meu este un război continuu, o luptă cu mine însămi și binele celor din jur. Mulțumesc pentru această minunată carte. Îți mulțumesc Nina!”
Cristina Savin
„E cartea care mi-a cusut sufletul după ce a fost dezbinat de atâtea suferințe. Povestea altui om poate trezi în tine uneori emoții de nedescris. Aveam nevoie să mă iert și să mă accept așa cum sunt, aveam nevoie să învăț să mă iubesc și în sfârșit m-am întors la mine! Am citit plângând iar la final mi-am dat seama că m-am eliberat de toate durerile pe care le aveam! Povestea Ninei nu e doar o poveste, ci un ghid către liniștea sufletească. E despre cum să ieși din propriul război interior! Îți mulțumesc că ai trezit femeia din mine. E timpul să strălucesc! Recomand cu multă iubire această carte, e lumina de dincolo de întuneric! La final de lectură sigur vei ști ce înseamnă curajul și te vei întoarce la visurile tale, vei căuta calea să le trăiești! Am revenit la viață cu mai mult entuziasm și cu decizia că viața mea va fi mai frumoasă! Trecutul s-a stins, e timpul prezentului acum iar puterea e în mine! Ce binecuvântare am primit citind acest roman, e incredibil!”
Ionela

Utilizăm cookie-uri. Prin utilizarea acestui website, accepți acest lucru. Pentru mai multe detalii despre cookie-urile utilizate, citește politica cookie.

Descarcă Ghidul Femeii Încrezătoare

Descoperă GHIDUL Femeii Încrezătoare! Abonează-te la news letter și îl vei primi gratuit!

Începe o conversație
1
Spune-mi CE, iar eu îți arăt CUM!
Bună 👋

Cu ce problemă te confrunți?