RĂZBOIUL SUFLETULUI

Durerea de azi, puterea de mâine

Roman motivațional care îți pune în față revelații capabile să îți insereze fericirea în ADN, pe drumul către o viață armonioasă. Este cartea care te va încuraja să te ridici, oricât de jos ai fi, și care îți va dezvălui secrete ce te pot purta pe culmile succesului

     „Da, știu, ne doare trecutul și ne ține pe loc sau ne încurcă, însă e doar o scuză pentru că nimic nu ne poate opri din drumul nostru dacă ne dorim cu adevărat să evoluăm. Când știi ce vrei cu adevărat, orice zid devine scară!

     Romanul are la bază ideea de renaștere și reconectare cu sinele. Războiul este reprezentat de conflictul interior pe care orice om îl trăiește la un moment dat. Mă adresez astfel tuturor persoanelor care se află într-un moment de cumpănă în viața lor și nu numai. Cartea  îmbină perfect activitatea mea profesională cu latura sufletească a unui om simplu.

      Personajul principal este femeia care am fost cândva, eu…

      Femeia rătăcită care își pierduse speranța și credința în Dumnezeu și care se izolează la un moment dat de toți și de toate, moment în care trăiește revelația vieții, privindu-se în interior. Atunci conștientizările sale încep să curgă și să înțeleagă multe, în timp ce își rulează în minte filmul propriei vieți.

 

Cine sunt eu și care este menirea mea aici?

 

      Nina hotărăște într-o zi să plece într-o călătorie imaginară, în trecut, în care este însoțită de Creator. Voia să renască, să iubească din nou și să se simtă iubită. Avea răni adânci, iar Dumnezeu i-a luminat calea spre vindecare, parcurgând toate etapele vieții, de la copilărie și adolescență până la maturitate.

      Tânăra se reîntâlnește cu oamenii care au rănit-o, învață să ierte și să accepte ceea ce nu poate schimba. Învață să se reconstruiască! Răsfoiește cartea vieții căutând lecțiile cele mai prețioase, ca apoi să revină în prezent. Decide apoi să-și urmeze visurile și să strălucească după mulți ani de suferință și stat în umbra altora!

      A reușit să se transforme în omul de care are nevoie atunci când îi este greu, în femeia care să îi fie un exemplu. Acea femeie era în oglindă, însă nu o vedea…

      Da,  nu aveam curajul să mă văd așa cum sunt de fapt: o femeie puternică și plină de iubire pentru viață. Până când am înțeles că a avea curaj este doar o decizie, am pierdut mult, însă am și câștigat. Am câștigat multe lecții pe care acum le prețuiesc enorm!

      Am decis să merg acolo unde vrea sufletul meu, pentru că acolo este adevărata bucurie. Unde este „acolo”? Oriunde există iubire, creativitate, entuziasm, credință, sinceritate, armonie și prietenie!

      Te invit să-mi citești cele 424 de pagini pline cu emoții și momente de suspans! Trăiește-mi povestea! Cumva… e despre tine.

      Apoi, trezește-te și trăiește-ți visul!

      Ai auzit de arta pașilor mici? De așezarea trecutului la locul lui? De pășirea în prezent? Îți sună cunoscute aceste idei?

      Îți ofer povestea mea, cu toate etapele vieții și toate lecțiile de care ai nevoie să ajungi înapoi la tine, la esență! Tot ce trebuie să faci este să te lași ghidat într-o călătorie imaginară unde nu există hotare, ci doar emoții.

      Vrei să înțelegi care este sensul vieții și rolul tău aici? Poți descoperi aceste aspecte citindu-mi povestea și dându-ți voie să mergi cu mine, în trecut, ca apoi să revenim în prezent, sub o altă formă, cea la care visezi demult. Și tu ai un vis, nu-i așa?

      Trezește-te și trăiește-ți visul!

Te îmbrățișez cu drag!

Nina Ștefan

Nina_Stefan_dress

Recenzii de la cititori

Marius Simion

     ,,Îți multumesc, Nina, pentru această călătorie. O călătorie a copilului interior, care de multe ori, rătăceste drumul. Citind cartea am avut sentimentul că acel copil este permanent ținut de mână și ajutat, îndrumat spre destinația lui, spre a ajunge acel adult sigur, relaxat, fericit, acel adult care merită să devină. Această carte este o cărare pe care de-abia aștepți să pășești, desculț, prin iarba proaspătă. O carte ca o adiere de primăvară din care se desprind toate experiențele Ninei, de coach, de trainer, de om de echipă, așa cum o cunosc eu. Mulțumesc pentru oportunitate!"

Marius Simion

(Autor, Trainer, Fondator NLP Mania)

     „Nina este doza de optimism de care ai nevoie oricând. Mereu veselă, plină de viață și de viziune, te inspiră doar prin simpla ei prezență. De vorbit vorbește cât pentru trei oameni, dar spune ceea ce trebuie! Cu siguranță rândurile scrise de ea sunt inspirație pentru noi toți. Vă îndemn să îi deschideți ușa și să o lăsați să vă transforme viața!"

Alina Ilioi-Mureșan

(Realizator TV, Jurnalist, Scriitor)

Alina Ilioi Mureșan
Cristian Teișan

     „Nina Ștefan - este omul care te poartă într-o călătorie numită VIAȚĂ. Pasiunea ei pentru scris și experientele vieții, te ajută să te întorci la copilul interior. Prin tot ce am citit în cartea ei, m-am întors la „copilul din mine”, care este plin de resurse nelimitate. Nina, își așterne cuvintele și le creionează astfel încât noi să trăim experiențe prin care să ne identificăm cu frumosul din noi, prinzând curaj să ne urmăm visurile.“

Cristian Teișan

(Trainer, Speaker, Life & Business Coach)

     „Momentul acela când... citești niște rânduri scrise de Nina și îți dai seama că nu sunt doar niște rânduri. Sunt printre cele mai sincere oglinzi în care poți privi, pentru că te regăsești instant. Sunt vârtejuri de realitate în care te atrage cu fiecare cuvânt, în timp ce simți și țipi în interiorul tău „E DESPRE MINE!" Citind-o pe Nina, întotdeauna vei simți cum ești pus față-n față cu sufletul tău, cu trăiri, conștientizări și revelații pe care le porți cu tine, dar pentru care ai nevoie de un imbold și o doză de curaj ca să le percepi. Nina e acel imbold! Rar am întâlnit atâta autenticitate, sinceritate și blândețe în rândurile unui autor, care nu te poartă doar într-o poveste, sau într-o călătorie imaginară, ci te însoțește, umăr la umăr, într-o aventură pe muchie de cuțit, în propriul tău suflet. Acolo unde, singur, ai evitat ani de zile să privești. Dar după ce o faci, ghidat de ea, prin rândurile așternute cu atâta măiestrie și intuiție de rară finețe psihologică... vei fi mai liber decât ai crezut vreodată posibil."

Horia Radu

(Expert în comunicare, Hipnoterapeut, Master Trainer NLP)

Horia Radu
Mircea Stanciu

      „Omul modern se refugiază oriunde poate, doar să nu se întâlnească pe sine însuși. Orice distracție sau plăcere este excelentă atâta vreme cât omul rămâne ocupat și departe de durerea dinăuntrul lui. Autoarea surprinde în cartea ei poate cel mai greu și important moment al vieții, acela în care nu mai ai unde să fugi, și trebuie să descoperi „vinovatul” pentru toate relele din viata ta și să aplici tratamentul suprem pentru toate acestea. Cartea te face să plutești prin simplitatea și fluența stilului, stil care dezvăluie starea de flux în care s-a aflat autoarea în momentul conceperii mesajului, fără îndoială inspirat din sfere înalte în care mai rar avem acces. Aceasta este lecția secretă a cărții și, iată că avem și noi ocazia de a învăța să trăim în starea de flux, precum a învățat și personajul surprins cu voioșie în paginile acestei minunate cărți.”

Mircea Stanciu

(Speaker & Trainer, Fondator Vision Power)

     „Războiul sufletului este cartea care redă într-un mod magic călătoria care este indispensabilă unei vieți armonioase: călătoria în trecutul nostru, plimbarea pe toate străduțele sufletului nostru, pentru a le lumina, împăcarea cu toți cei care ne-au greșit și cărora le-am greșit, pentru a ne (re)găsi, a ne cunoaște, a ne descoperi menirea existenței noastre și a reuși să o împlinim. Tânăra pierdută în zgomotele lumii, pe străzile întunecate ale vieții ei, devine, după această călătorie prodigioasă, o femeie matură, spirituală, înfloritoare, un exemplu și o inspirație pentru toți cei care ajung în preajma ei.”

Loredana Pulpan

(Trainer, Consilier în practica intimității, Scriitor)

Loredana Pulpan
Elenita Buzgure

     „Nu poți spune că lupta nu ți-a folosit, că rănile ți-au fost în van, căci pentru majoritatea oamenilor, lucrurile, cum sunt, așa rămân. Nina Ștefan tu ai făcut ca rătăcirea și suferințele să-ți fie călăuza, să te transforme, să te vindece și la final să te reconstruiești. Recomand cu căldură cartea „Războiul sufletului"! Este o lecție de viață, un ghid, un îndrumător pentru oricine are nevoie să se întoarcă la esență.”

Elenita Buzgure

(Psiholog, Terapeut, Trainer)

     „Un subiect care, la un moment dat, preocupă orice ființă umană: „Cine sunt eu și care e menirea mea aici?” În cuvinte simple, profunde și sensibile, Nina Ștefan, autoarea cărții, te conduce într-o călătorie pe care o aștepți demult: regăsirea și reconectarea cu sinele. E o călătorie care te ajută să te împaci cu trecutul tău și te pregătește să înfrunți cu încredere viața cu toate provocările ei. Vei învăța să te ierți, să ierți și să mergi mai departe plin(ă) de iubire și încredere. Recomand cu drag!”

Florin Amariei

(Relationship Coach, Speaker, Trainer)

Florin Amariei
Marian Cioceanu

     „Pe Nina Ștefan am cunoscut-o în perioada studenției ei. Șefă de an, foarte activă, pragmatică și bună organizatoare, studentă model și de mare folos pentru profesorii care încearcă să mobilizeze studenții erei digitale. În anii în care Nina a condus studenții Facultății de Ecologie și Protecția Mediului, am realizat împreună evenimente unice în Romania cum ar fi Congresul European BIO la București, în iunie 2019 și Referate științifice la Aniversarea Universități Ecologice din București etc. Aceste numeroase activități realizate în doi ani de studiu, reprezintă o premieră și pentru mine în ultimii 10 ani. Fără dăruirea și implicarea Ninei, rezultate ar fi fost mult mai reduse, cu siguranță. Am descoperit în ea un Suflet sensibil, un căutător neobosit de autocunoaștere, o persoană doritoare să înțeleagă sensul și menirea ei în această lume și nu în ultimul rând o persoana empatică care dorește să îi ajute pe toți cei care sunt pe Calea Autocunoașterii. Chiar și prezenta carte are acest nobil scop! Nina este exponentul acestei generații care a venit pe Pământ pentru a ajuta generația părinților să evolueze și să se adapteze mai ușor la transformările profunde și deloc ușoare la care Pământul este supus. În numele generației mele, născută după jumătatea secolului trecut, a părinților noștri, îți mulțumesc! Cu mare Bucurie în Suflet pentru această primă carte a Ninei Ștefan, dedic aceste rânduri cu încrederea că ea va continua frumoasa ei Călătorie, iar noi vom beneficia de Roadele muncii ei! Mult succes, spor și binecuvântare în tot ce faci ca să îți împlinești menirea!”

Avraham Marian Cioceanu

(Președinte Bio România, Profesor universitar)

RĂZBOIUL SUFLETULUI

Durerea de azi, puterea de mâine

Utilizăm cookie-uri. Prin utilizarea acestui website, accepți acest lucru. Pentru mai multe detalii despre cookie-urile utilizate, citește politica cookie.

Descarcă Ghidul Femeii Încrezătoare

Descoperă GHIDUL Femeii Încrezătoare! Abonează-te la news letter și îl vei primi gratuit!

Începe o conversație
1
Spune-mi CE, iar eu îți arăt CUM!
Bună 👋

Cu ce problemă te confrunți?