Condiții generale de utilizare a site-ului.

Introducere

Termenii și Condițiile Standard scrise pe această pagină iți vor dicta sau restricționa comportamentele enumerate mai jos după caz. Acești termeni vor fi aplicați complet si vor afecta felul în care folosești Website-ul. Folosind acest Website, ești de acord în mod implicit că accepți toate termenele și condițiile enumerate mai jos. Nu vei folosi acest site dacă nu ești de acord cu Termenii și Condițiile Standard descrise aici.

Drepturile de Proprietate Intelectuală

Cu excepția conținutului pe care îl deții, sub acești termeni, Nina Ștefan și sau persoanele licențiate dețin toate drepturile de proprietate intelectuală și alte materiale prezente pe acest Website.

Ai dreptul doar de a vedea materialele conținute pe acest Site.

Restricții

Iți este interzis în mod express următoarele

Anumite părți ale Website-ului iți sunt restricționate iar proprietarul iți poate oricând restricționa accesul și în alte părți, oricând, fără nici o atenționare. Orice Nume de cont si parolă pe acest site este confidențială și trebuie sa menții confidențialitatea deasemeni.

Conținutul Tău

In Termenii și Condițiile Standard ale acestui Website, “Conținutul Tău” înseamnă orice, video, text, imagini sau alt tip de material alegi să publici pe acest Website. Publicând conținutul permiți proprietarului, drepturi non-exclusive, irevocabil în întreaga lume, de a menționa, adapta, publica, traduce și distribui in orice rețea media sau de altfel.

Conținutul Tău trebuie să fie al tău și este interzis ca el sa încalce drepturile oricărui terț. Proprietarul iși rezervă dreptul de a șterge Conținutul Tău de pe Website fără notificarea ta.

Fără Garanții

Acest Website este oferit “așa cum este” cu toate greșelile, iar proprietarul nu reprezintă sau exprimă vreo garanție, de nici un fel pentru orice material prezentat pe acest Website. Deasemeni, nimic conținut pe acest site nu va fi interpretat ca fiind un sfat sau o instrucțiune.

Limitarea Răspunderii

În nici o situație, proprietarul sau orice angajat nu va fi respunzător pentru nimic ce ar surveni în urma folosirii acestui Website. Proprietarul, incluzând angajații nu vor fi ținuți responsabili pentru orice situații indirecte apărute în urma folosirii Website-ului.

Despăgubiri

Îl vei despăgubi complet pe proprietar în toate incidentele, costurile, cererile, cauze de acțiune, pagube și cheltuieli care apar în urma încălcării acestor Termeni și Condiții Standard ale Website-ului.

Separabilitate

Dacă oricare din acești Termeni va fi găsit invalid în urma unei cercetări comparat la Lege ea va fi ștearsă fără să afecteze cele ce rămân după.

Variații ale Termenilor

Proprietarului îi este permis să revizuiească acești termeni oricând după cum dorește și folosind acest Website îți este cerut să revizuiești acești Termeni în mod regular.

Atribuții

Proprietarului îi este permis să revizuiească acești termeni oricând după cum dorește și folosind acest Website îți este cerut să revizuiești acești Termeni în mod regular.

Întregul Acord

Acești Termeni constituie întregul acord dintre proprietar și tine în relație cu folosirea acestui Website, și înlocuiește orice alt acord sau înțelegere anterioară.

Legea Guvernamentală & Jurisdicția

Acești termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România și te supui jurisdicției țării și curții federale din România pentru rezolvarea oricărei dispute.